divendres, 22 de febrer del 2013

‘Treballant a Canvi’, nou dispositiu d’inserció laboral per a persones aturades del barri de Can Vidalet

Una de les noves actuacions que es desenvoluparà enguany dins del projecte Treball als Barris és la creació d’un dispositiu d’inserció laboral a Can Vidalet. Es tracta de Treballant a Canvi, que té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades residents al barri a través d’accions individuals i grupals d’orientació, assessorament, acompanyament i formació, vinculades a la recerca de feina. El projecte compta amb subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Entres les accions que es desenvoluparan dins del dispositiu trobem: itineraris individuals d’acompanyament al procés de recerca de feina, assessorament i orientació de caire professional, cursos de formació i cinc monogràfics en format càpsules de 3 hores de durada: Traçant els meus objectius, Com busco feina, Com afrontar una entrevista de feina, Comunica`t amb eficàcia i Contractació laboral.

Amb aquesta nova edició de Treball als Barris, el Bloc 5x5 (http://cincxcinc.blogspot.com.es), inaugurat l’any 2012, es torna a posar a disposició de la ciutadania. En aquest bloc es pot trobar informació rellevant sobre la recerca de feina i les ofertes del dia, així com el calendari dels monogràfics.

Les persones interessades en participar a les accions del dispositiu poden adreçar-se al Punt d’Atenció a la Ciutadania situat a Verge de la Mercè, 1.