dilluns, 13 de febrer del 2012

Cursos TIC per als residents del barri de Can Vidalet

Un any més, Can Vidalet ofereix els taller d'informàtica dins del programa d'alfabetització digital, amb un ampli calendari de diversificació de col·lectius.
Aquesta edició té un objectiu comú: l'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació com a eina aplicada al dia a dia. Ho podem comprovar al Taller d'Iniciació a l'Informàtica dirigit a l'Associació de Dones de Can Vidalet (a l'edifici Molí, els dilluns i dimarts per la tarda) i al taller dirigit a l'Associació ARE de Can Vidalet (a l'edifici Molí, els dilluns). En aquesta activitat, les persones s'inicien en l'entorn Windows, coneixen el programa Microsoft Word, naveguem per internet i aprenen a utilitzar el correu electrònic.
Al migdia es fa el Taller per a Persones Nouvingudes al Remolí, on mitjançant el suport informàtic, es fan classes per reforçar el català i el castellà.
Com a novetat, tenim un nou format per a les persones en situació d'atur, els dimecres d'11 a 14 h, que troben suport al Taller de Currículum. On també es fa recerca de pàgines web relaciones amb l'àmbit laboral.
Els dijous al matí, al mateix edifici Remolí, s'imparteix el taller dirigit a joves pre-laborals, amb coordinació amb els intituts del municipi. 
Si voleu més informació, sobre qualsevol dels tallers, només teniu que dirigir-vos al PAC del’Edifici Molí de Can Vidalet o bé a la pestanya de contactes que podeu trobar en aquest mateix bloc.