dijous, 26 de setembre del 2013

Tornen les activitats al Dispositiu d’Inserció Laboral de Can Vidalet

Aquest mes de setembre s’ha représ la programació de les activitats que es duen a terme a l’Edifici Molí, dins del Dispositiu d’Inserció de Can Vidalet, en el marc del projecte Treball als Barris, amb la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya i el cofinançament dels Fons Social Europeu.

Entre aquestes accions adreçades a millorar l’ocupabilitat de les persones residents a Can Vidalet que recerquen feina, es troben:
•    L’aula de recerca de feina: espai de lliure accés amb ordinadors i suport tècnic per tal de potenciar la cerca de feina a través de la xarxa. Tots els dilluns, de 9 a 12 hores.
•    3a i 4a Edició de les càpsules de recerca de feina: Formació vinculada a la millora de les competències personals per afavorir la seva inserció laboral. Aquestes càpsules es faran durant el mes d’octubre i novembre.
•    Curs de competències transversals: dotarà les persones participants de tècniques per millorar la comunicació, la negociació i la resolució de conflictes. A l’octubre.
•    I més: tutories individuals d’orientació i assessorament, xerrades sobre autocandidatura i reorientació laboral, etcètera.

Les persones interessades poden demanar informació a l’Edifici Molí o trucant al telèfon 93.371.02.66 (Mònica Blanco).